VLLA

Mpodia – Ontdek nieuwe en opkomende singer-songwriters en bandjes bij ‘in je oren’

27 oktober 2014 Nieuws

Bron: Mpodia

Op donderdagavond 6 november vindt in VLLA in Amsterdam de zevende editie van in je oren plaats. in je oren is een tweemaandelijks muziek evenement met een verrassend concept.

Welke drie muzikanten er komen optreden is een verrassing, tijdens de optredens is het vriendelijk verboden om foto’s en filmpjes te maken – telefoonloos genieten dus – en betalen doe je niet als je binnenkomt, maar als je weggaat door middel van waardebepaling achteraf; dat is in het kort het unieke concept van in je oren.

injeoren dandelionQuotes van muzikanten die eerder bij in je oren optraden:

“Nergens in Amsterdam vind je zoiets als in je oren. Het is alsof je de stad opnieuw ontdekt.” – Parker

“Ik heb nog nooit meegemaakt dat een publiek zo ijverig en geconcentreerd luisterde.” – Joost van Kersbergen

“Zoveel mensen en zo stil, betoverd…” – Midas

“Het is zo fijn om zoveel erkenning te krijgen van een volle, stille zaal. Het enige wat er speelde was de muziek, een oprecht gevoel.” – Dandelion

De stad opnieuw ontdekken

De avond wordt georganiseerd door Ellen Evers, event manager, en Leendert Roosenbrand, singer-songwriter. “in je oren is een podium waar mensen nieuwe en opkomende singer-songwriters en bandjes kunnen ontdekken en waar de magie van muziek zijn werk kan doen.”

Muzikanten en bezoekers reageren enthousiast. Eveline Vroonland, die speelde op een eerdere editie: “in je oren is een plek waar klein heel groot kan voelen.” Een bezoeker: “Geweldige avond. Amsterdam blijft me verrassen!”

[ZET ‘M IN JE FACEBOOK AGENDA]

[IN JE OREN INFO OP DE AGENDA VAN VLLA]

[BEKIJK HET COMPLETE ARTIKEL OP MPODIA]

logo

 

Leuk? Deel het hier!