VLLA

Amsterdam Dance Event komt eraan! Alle ADE feesten in VLLA op een rij.

14 oktober 2014 Nieuws

Het Amsterdam Dance Event komt eraan! Ben jij er klaar voor? VLLA doet dit jaar voor het eerst officieel mee, wij hebben er zin in en hebben topfeestjes met een geweldige line-up voor je in petto.

ADE begint bij VLLA op vrijdagochtend met de after van Outsiders, op vrijdagavond een showcase van het platenlabel Mo’s Ferry, o.a. bekend van I Love Vinyl. Op zaterdag komt het Dagverblijf over de vloer met een dag vol lekkere deuntjes en gekkigheid en dan op zondag sluiten we het ADE feestelijk af met de after van Guerilla Agency en Deep Tech Amsterdam.

Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder een overzicht geplaatst, met alle tijden en handige links om de feesten toe te voegen aan je ADE programma.

Tot ADE, tot VLLA!

Liefs, de VLLA-tjes

 

ADE-Amsterdam-Dance-Event-2014-Outsiders-VLLA-Amsterdam

VR 17 OKT // 06:00-14:00 // ADE // OUTSIDERS ADE AFTER

Net zoals vorig jaar organiseert Outsiders op de vrijdagochtend van ADE wederom een after in VLLA. Zoals je van Outsiders gewend bent hebben zij een programma samengesteld waarvan je mag verwachten dat het kwaliteit is. Line-up: Dollkraut, SHMLSS, Reza Athar en Rogér. Check Facebook voor de extended version en de laatste updates! Alleen kaarten aan de deur.

[FACEBOOK EVENT][ADD TO YOUR ADE PROGRAM]

Mo-s-Ferry-I-love-Vinyl-ADE-Showcase-VLLA-Amsterdam-ADE-2014

VR 17 OKT // 16:00 – 03:00 // ADE // MO’S FERRY SHOWCASE

Dit jaar maakt het platenlabel Mo’s Ferry zijn ADE-debuut met een Mo’s Ferry / I Love Vinyl showcase met als statement: ‘digital music is fun, but the real art lies in crackling vinyls’. Geen laptops en CD-mixers dus, alle artiesten draaien 100% vinyl en zelfs de live acts worden uitgevoerd zonder computers. Het event begint om 16:00 uur met een producer workshop van Dapayk Solo. Line-up: dapayk solo (LIVE), Patrick Vano, Marcel Knopf en KleinschmagerAudio …..! Evengoed zoals altijd bij VLLA op vrijdag: gratis entree, biertjes voor 2 euro.

[FACEBOOK EVENT] [ADD TO YOUR ADE PROGRAM]

Dagverblijf-ADE-Special-VLLA-Amsterdam-ADE-2014

ZA 18 OKT // 14:00 – 00:00 // ADE // DAGVERBLIJF ADE SPECIAL

Als vaandeldrager van overdag feesten is Dagverblijf dit jaar in vol ornaat aanwezig tijdens ADE. We krijgen bezoek van een leger aan top DJ’s uit de stal van Razzmatazz! Line-up: 2 Man en 1 Paardenkop, Alexander Valentijn, Cardboard Motel, Chris Julien, Cinema Royale, Hollywood & Vine, KERK!, Les Deux (Andela & Caron), MUDDE, Prosper Rek, Rogue Trades en MC Complicated. Dit zou zomaar één van je fijnste ADE feestjes kunnen worden! Kaartjes zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

[FACEBOOK EVENT][ADD TO YOUR ADE PROGRAM][TICKETS]

ADE_Sunday Special_Guerilla_Deep Tech Amsterdam_Einzelkind

ZO 19 OKT // 06:00 – 14:00 // ADE SUNDAY SPECIAL: GUERILLA x DEEP TECH AMSTERDAM  

Het in Londen gestationeerde artiestenbureau Guerilla Agency voegen hun krachten voor de tweede keer samen met Deep Tech Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event voor een intiem feestje. Line-up: Einzelkind [DE], Scott Kemp [UK], Pelle [NL],  Roon [NL] en Esch & Unnik [NL]. De perfecte after om je ADE feestelijk mee af te sluiten! Alleen tickets aan de deur á €5,-, zorg dat je er op tijd bij bent, want de verwachting is dat de kaarten hard gaan.

[FACEBOOK EVENT][ADD TO YOUR ADE PROGRAM]

Leuk? Deel het hier!