VLLA

Dans je rot op de platen van Bram Fidder, Nathan Surreal en Douwes bij PUINHOOP!

12 september 2014 Nieuws

Door: De Zware Jongens

‘’De nature vs. nurture discussie, waarin wordt gedebatteerd of iets is aangeleerd of aangeboren, is al een ellenlange tijd aan de gang. Bij Coen Douwes is van deze discussie totaal geen sprake, zijn sets zijn zo natuurlijk dat het aangeboren moet zijn!‘’

1531545_582192291887305_9092939907899612824_nAldus, Steve Jonk – Redacteur bij DJblog.nl

Hij is onze resident en was er bij de vorige editie van Puinhoop ook bij! Naast grote feesten als ‘Grenzeloods Invites I Am Techno’ en ‘Freitech’ stond hij een aantal weken geleden nog bij ons in de woonkamer om zichzelf wederom te bewijzen. De buren vonden het misschien wat minder, maar voor ons is hij het helemaal.

Ook op 11 oktober neemt hij ons weer mee tijdens zijn heerlijke set bij de derde editie van Puinhoop!

DOUWES!

 

Eerder toegevoegd aan de line up:

PUINHOOPNATHAN SURREAL

Jullie kennen hem vast en zeker nog van de vorige Puinhoop. Hij was de afsluiter van de avond en maakte dat Puinhoop 2 een groot succes was. Hij draaide de afgelopen zomer onder andere op Liefhebbers, Gaasper Pleasure, A Day at the Park en Mystic Garden,Incognito.

Wij hebben het natuurlijk over de Amsterdammer Nathan Surreal! Hij is sinds juli aangesloten bij KMS Records en we zijn super enthousiast dat hij er weer bij is op 11 oktober.

Hier alvast een voorproefje!

 

BRAM FIDDER_PUINHOOPBRAM FIDDER

Ondanks dat hij pas 21 jaar is, is hij een van de meest veelbelovende DJ’s uit Amsterdam. In 2011 maakte hij zijn debuut in Studio 80 en hij heeft sindsdien bepaald niet stil gezeten. Hij draaide de afgelopen zomer onder andere op Mysteryland, was een van de afsluiters op Welcome tot the Future en recentelijk was hij nog te vinden op Valtifest. Ook in het buitenland is hij hard aan de weg aan het timmeren.

BRAM FIDDER!
Ook hij is toegevoegd aan onze fijne line-up.

Dans je rot op de heerlijke platen van deze man!

 

Tót Puinhoop

More to be announced, zet jezelf op aanwezig bij het Facebook event voor de laatste updates.

PS. De kaarten gaat hard! De lichte tickets zijn al voor de helft uitverkocht. Wees er snel bij!

[PUINHOOP OP DE VLLA AGENDA]

 

. Facebook DJGUIDE Resident Advisor

Leuk? Deel het hier!