VLLA

MesaMaris PLOG: Festival Puinhoop @VLLA Amsterdam

12 juni 2014 Nieuws

Mesa en Maris – allebei 28 – wonen in het altijd levendige Amsterdam. Ze genieten van het leven, maar beseffen maar al te goed dat je er zelf wat van moet maken. “We hebben een verleden dat ons geleerd heeft om het heden te waarderen. Overdag werken wij in de IT en daarnaast doen wij vooral veel leuke dingen. Wanneer noemen wij iets leuk? Alles wat een glimlach op je gezicht tovert! We kregen vaak de vraag waar onze ideeën vandaan kwamen. We besloten om het op een blog te zetten om het met iedereen te kunnen delen.” Aldus: Mesamaris! Op hun blog lees je inspirerende spreuken, actuele artikelen, travel posts, blogs over food en hotspots.

Deze week staat VLLA in de schijnwerpers. Mesa Jajan bezocht de 2e editie van Puinhoop van De Zware Jongens en schreef er een ultrakorte plog over, met een flinke lading prachtige foto’s van Timo. En die leest en kijkt toch het lekkerst weg op de originele plek waar het gepost is, vinden wij. Op MesaMaris!

[LEES MESA’S PLOG EN BEKIJK TIMO’S FOTOREEKS VAN PUINHOOP BIJ DE ZWARE JONGENS]
 

Leuk? Deel het hier!