VLLA

VPRO 3voor12 over In Je Oren: Nieuwe akoestische live avond vol verrassingen en waardebepaling achteraf

30 april 2014 Nieuws

Door: redactie 3voor12

Aanstaande donderdag 1 mei is het alweer tijd voor de vierde editie van het sympathieke initiatief In Je Oren; een live avond georganiseerd door onder andere singer-songwriter Leendert Roosenbrand. De avond staat volledig in het teken van akoestische live muziek. Over de line-up wordt van te voren echter niets verklapt en je betaalt pas zodra de avond is afgelopen je entree. Kortom; waardebepaling achteraf.

Gewoon blind op je fiets naar VLLA stappen dus aanstaande donderdag. Telefoon uit, jezelf in een oude versleten fauteuil laten ploffen en je laten verrassen met een avondvullend programma vol luisterliedjes. Dat is zo’n beetje de strekking van het verhaal van In Je Oren.

Zoals gezegd wordt de line-up dus niet van tevoren gecommuniceerd. Wel geeft de organisatie een aantal hints van te voren.

[LEES HET COMPLETE ARTIKEL OP 3voor12]

[IN JE OREN – 1 mei – OP DE VLLA AGENDA]

[IN JE OREN – 27 juni – OP DE VLLA AGENDA]

 

Leuk? Deel het hier!