VLLA

VET GEZELLIG weekend voor de deur

27 februari 2014 Nieuws

DONDERDAG 27/02

En dat weekend begint vanavond al met de derde editie van ‘in je oren‘, een muzikale sneakpreview met muziek die stilte verdient en luisterende oren. De kans groot dat het vanavond volle bak is. Wederom.

in je oren vat de drie hints van stemcoach Elizabeth Ebbink  nog even samen. Dit kunnen jullie vanavond verwachten:

#1: een geknakte ziel die zijn liedjes eigenlijk niet wil verklappen, maar het moet! (en een onbezorgde jongeman is die weet hoe je hitjes schrijft).

#2: zij weet wat ze doet, ze doet het goed en je mond wordt er een glimlach van.

#3: hij lijkt wel wat verlegen, maar misschien is hij een acteur met goed gevoel voor drama… hoe dan ook: sympathiek is hij in ieder geval.

Als dat geen drie goede redenen zijn om vanavond naar de derde aflevering van in je oren in VLLA te komen!

VLLA is open vanaf 20:00 uur, optredens beginnen om 20:30 uur.
Gratis entree, met waardebepaling achteraf

[IN JE OREN OP DE VLLA AGENDA]

[FACEBOOK EVENT]

VLLA OP VRIJDAG_LA3M EN EAGLE INVITES_28 FEBRUARI_2VRIJDAG 28/02

Bij VLLA OP VRIJDAG deze keer een hele meute DJ’s over de vloer: LA3M, EAGLE, Alex Kotler, Francklin, Famousfornow en Sergio Obergh. Een lekker staaltje deephouse, house en techno dus! Dansen, kletsen en chillen met een gezellige crowd feestbeesten.

Voor de dames**: Get Real Nails is er ook met blitse nail art. (** en voor de early male adapters: one finger nail art zou zomaar ’s een mannentrend kunnen worden. De pink is de meest populaire vinger tot nu toe.)

En geef ook lekker toe aan je ’tisvrijdagdushebgeenzinomtekoken-mood. Laat je afwas staan, sluit tussen 18-22u gezellig aan: soep (5 eur), vega lasagne: (7 eur), lasagne bolognese (8 eur), indonesische rendang (9 eur). Met vanalles erop en eraan.

VLLA is open vanaf 18:00 uur. Keuken is open tussen 18:00-22:00 uur. DJ’s starten om 21:00 uur.
Gratis entree, biertjes 2 euro. 

[LEES MEER OVER VLLA OP VRIJDAG MET LA3M en EAGLE]    

[FACEBOOK EVENT]

 

HIP HIP HOORAY-DRIEHOEK IS JARIG-VLLA AMSTERDAMZATERDAG 1/03

Hip-Hip Hooray! Driehoek is jarig! Ooit begonnen als idee in een zweet-hete sauna op Bungalup, en inmiddels alweer 2 jaar on the road met supertoffe feesten. Voor hun verjaardag nodigen ze hun trouwe schare fans uit en een line up van heb ik jou daar.

Natascha Dejong, Jailo, Jeff Fressco, Steve Stibbs, Ramon Rivé, Phalerieau, Juvanice, Boehmer, Isaac Blaze, Team Oullie + MC Vodka & Nega staan garant voor een avond gevuld met House, Garage, Future, Eclectic, HipHop, Wave, Driehoek Sound, ballonnen, kadootjes en nog meer verstopte kadootjes (te herkennen aan het inpakpapier).

Let op: geen kaartverkoop aan de deur! Er zijn nog wat kaarten in de voorverkoop, maar in de wandelgangen is ons verteld dat de kaarten vrij hard gaan momenteel, dus wacht niet te lang als je van plan bent te gaan met het kopen van een kaartje.

Tip: ben je jarig op 1 maart en/of kun je goed kleuren? Kijk dan ook even op de fanpage van Driehoek voor toffe winacties.

Driehoek begint om 21:00 uur
Entree is € 10,-

[DRIEHOEK OP DE VLLA AGENDA]

[FACEBOOK EVENT]

[GET TICKETS]

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van VLLA, dan ontvang je maandelijks updates over VLLA in je eigen mailbox. RETEHANDIG!

Leuk? Deel het hier!