VLLA

Onverklapte bands en liedjeschrijvers In Je Oren

30 oktober 2013 Nieuws

Met verwachtingsvolle trots presenteren we vanavond de eerste editie van In Je Oren in VLLA. Een onverklapte muzikale sneakpreview van liedjesschrijvers en bands.  Wie precies het podium zullen betreden wordt vooraf niet bekend gemaakt. En je smartphone mag je ook even wegstoppen, want foto’s maken is ‘vriendelijk verboden’. Zelfs de manier van entree betalen is bijzonder: je betaalt niet bij binnenkomst, maar bepaalt aan het einde van de avond pas wat je het waard vond.

In Je Oren is bedacht en opgezet door Leendert Roosenbrand en Ellen Evers, die vooraf wel 3 raadsels hebben opgegeven, met tussenpozen gepost op de Facebook eventpagina. Wij zetten hieronder de raadsels voor je op een rij. Raad, laat je inspieren, en kom vanavavond live aanschouwen welke geheime artiesten spelen. Optredens beginnen vanavond om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur kun je alvast aan de bar komen hangen.

RAADSEL 1: een geluidsfragment

RAADSEL 2: een kort verhaal

Één naam verklapten ze al aan [Anna Lillioja]. Terwijl zij naar hem (of haar?) luisterde schreef zij een kort verhaal:

“De rek is uit het strandseizoen, maar toch ben ik aan zee.
De mensen lopen rond in zwemkleding die niet meer opdroogt. Ze hebben een handdoek om zich heengeslagen of een jas, die ze met gekruiste armen rond hun lichaam klemmen. Van achter mij rennen vier meisjes het duinpad af, de branding in. Vooraan de langste, en ik vermoed de oudste, gevolgd door steeds kleinere maar precies lijkende meisjes. Acht natte vlechtjes springen op een neer en laten een druppelpatroon achter op hun ruggen.
Ze maken me verdrietig en het strand maakt me verdrietig. Maar ik wilde even uitkijken over het water, of ik je misschien kon zien.”

RAADSEL 3: een filmpje

Het derde en laatste raadsel werd bedacht en gefilmd door [Samuel Otte]. Onderwaterprinses: [Sophie Rus]. Muziek? Dat verklappen we woensdagavond – vanavond dus- pas.

Nieuwsgierig?

Terecht. Tot vanavond dan, tot In Je Oren!

[LEES MEER OP DE VLLA AGENDA]
[FACEBOOK EVENT IN JE OREN]

De prachtige In Je Oren illustratie hieronder is gemaakt door Ilse Moelands

In Je Oren - VLLA - Liedjesschrijvers en live bands - Amsterdam

 

Leuk? Deel het hier!