VLLA

VLLA op VRIJDAG goes Dzjerman

11 juli 2013 Nieuws

Club Mate[[Liessen verrie kerfullie, I viell seej zies oonlie vuns.]]

Vrijdag vieren we [[KinkyRinky’s superbirthday bij VLLA op VRIJDAG.]] Om de feestelijkheid te vergroten, heeft KinkyRinky drie retegoeie DJ’s toegevoegd aan de [[line up]], meer mogen we daar niet over zeggen.

En vrijdag krijgt een Berlijns smaakje: [[Club Mate]] zorgt ervoor dat we zonder lichtgevende substanties toch de hele nacht kunnen doorhalen. Bij onze Oosterburen is het drankje niet meer weg te denken uit das allabendlich Clubleben of “am Spree”. Hoe dat nou allemaal precies zit met de Yerba bladeren die erin verwerkt zijn en de Xantheine en wat voor werking het heeft, mag je vrijdag zelf proeven en vragen bij [[Dorstlust]], als je Das Getränk der Freundschaft tot je neemt.

VLLA_op_VRIJDAG_Amsterdam[[LINE UP VAN VLLA OP VRIJDAG]]

[[WO IST DAS FACEBOOK EVENT?]]

 

Leuk? Deel het hier!