VLLA

Huiskamerclubben bij VLLA op vrijdag: “Chill!”

4 juli 2013 Nieuws

Het is vrijdagavond, Bleep-Bleep! Whatsapp’je. “Weekend! Wat gaan we doen?”
Je cashflow is er afgelopen weekend grotendeels in rap tempo doorheen gejaagd,  maar hey, het is wel vrijdag gadnandeju!
Niks aan de hand. Vanaf nu is er:

VLLA op VRIJDAG

VLLA op VRIJDAG is low key huiskamerclubben: lekker doen waar je zin in hebt, lekker chillen, lekker gaan, hangen met vrinden en dansen met leuke Amsterdamse huis DJ’s.

Niks entree (want zeg nou zelf: daar kan je toch ook gewoon een paar biertjes voor kopen?), niks omkleden (want zeg nou zelf: hoezo?), niks nie saai op de bank hangen nie.  Niks daarvan! Misschien nog met een tussenstop langs de appie om een BBQ-pakket te scoren (want zeg nou zelf: een goede avond valt of staat toch met DIE BODEM). De BBQ grillmeister stookt de kolen heet vanaf 19:00 uur. En dan lekkere tunes. En wat daar nog verder uit voort vloeit alsnog. Jeweetwelhoedatgaat. Kan jou het ook sgelen. Je ziet het wel. Ja tog.

PierreHoe het allemaal zo gekomen is: dreamteam Romée en ‘Klamme Handjes’ Pieter on a roll

VLLA op VRIJDAG is in a split of the moment en 100% organisch ontstaan in de keuken van VLLA tijdens VLLA DOET ‘T MET IEDEREEN op 25 mei.
[Klamme Handjes] en [Nightcare] resident Pieter Bertram enthousiasmeerde Romée Wagstaff, ingewijd VLLA-tje en professioneel feestbeest, lurkend aan een flesje Jupiler.
“Daar hebben we het morgen wel over, als ik nuchter ben”, luidde het antwoord van VLLA opperhoofd Onno, toen de twee met het idee kwam aanzetten in een donker hoekje op de dansvloer. De volgende dag kregen ze carte blanche. Et voilá. VLLA op VRIJDAG is daar. En hóe. Je zult het niet gek vinden dat we Pieter ook maar meteen als vaste programmeur hebben aangesteld. Hatsaaaa!

Prachtlekkere line up en een kinkyrinky B-day bash

Voor juli heeft het feestelijk VOV-duo een prachtlekkere line up aan DJ’s voor je in petto. In onwillekeurige volgorde: Jimmy Van Esch, r.i.t.m, Pierre August, Martín Lucas , Kinkyrinky (rararara), Martin Lucas, Pierre August, B2B, Faze, Alexander Valentijn, Tim Schilder, Elton Vango, Bo, Faux Couture, Stanislav Sympatico en Targette. Jawel.

romee'tjeWil ik ook heen!

Vet gezellig! Kom VOV’EN!
[Vrijdag 13 juli is de tweede editie met een geheime extra line up: 3 retegoeie DJ’s die Kinkyrinky’s B-day bash nog wat extra stevig aanzetten.]

[En er is goed BBQ weer voorspeld], barbeque begint om 19:00 uur. Plop!

[VLLA op VRIJDAG in juli – het Facebook event]

Leuk? Deel het hier!