VLLA

Piet Paulusma: “22 graden en zonnig: perfect minimarkt weer komende zondag!”

27 juni 2013 Nieuws

Yesssss… nog een paar daagjes, en dan: de minimarkt, de NW open XL editie! Deze keer in samenwerking met Nieuw West Open, ter ere van het 60 jarig bestaan van Nieuw West met een stevige lading ondernemers, shops en creativo’s uit Nieuw West èn uit de binnenstad van Amsterdam. Binnen in VLLA en buiten op het plein. En het wordt prachtig weer! 22 graden zegt de teller, met zon, en wat lichte sluierbewolking. We belden Piet Paulusma om dit nieuws te bevestigen, en hij is er 99% zeker van dat het zo is. “Ja, lekker hè, da’s in ieder geval alvast één toefje op de taart voor zondag!” Of een toefje mayo op je open BBQ burger.

[[BEKIJK DE EXTRA LANGE SHOPPINGLIST, DJ EN BANDINFO IN DE VLLA AGENDA]]
[[BEKIJK DE LAATSTE UPDATES OP FACEBOOK EN LAAT JOUW KNAPPE KOP DAAR OOK ZIEN!]]

Minimarkt NW OPEN XL editie zondag 30 juni VLLA Amsterdam weer online Amsterdam

Leuk? Deel het hier!