VLLA

Dichter Sjoerd komt naar Midzomernachtpoezie

19 juni 2013 Nieuws

In een interview voor het programma ‘Dichters Door De Stad’ vertelt de roemruchte eigengereide dichter Sjoerd over de dingen die hij mooi vindt aan de Spaarndammerbuurt. Heel veel. Er is echter één ding wat hij VER-SCHRIK-KE-LIJK vindt. Dat levert een bijzonder schouwspel op, met een dramatische afloop.


Dichters Door De Stad is een initiatief van Poezie for Dinner.

Update: na de opnames heeft Sjoerd nog iets gemurmeld dat hij aanstaande vrijdag naar Midzomernachtpoezie komt in VLLA. Zijn streven is om samen met “het mooi enjambement aan woordkunstenaars een adrem ritme voor de zomer te laten op- en neerketsen in de stad” .

Tot op heden nog geen nieuws of het is goedgekomen met die bakfietsdame.
Het wachten is op AT5 of Buurttelevisie om hier vervolg aan te geven.

[WOORDKUNSTENAARS MIDZOMERNACHTPOEZIE]
[BIG ASS DELICIOUS MIDZOMERNACHTPOEZIE BBQ MENU]

Leuk? Deel het hier!