VLLA

Nightcare dinnertickets bijna uitverkocht

7 mei 2013 Nieuws

Vanavond is de laatste de kans om een dinnerticket te bemachtigen voor Nightcare! Ze zijn sowieso bijna uitverkocht. En terecht! Want eigenlijk is de line up too good to be true. Zo eentje waar je hart sneller van gaat kloppen. Getalenteerde jonge koks bereiden een heerlijk meergangen menu, begeleid door de meeslepende jazzy beats van Mackerel Salad. En after dinner zorgen Saux, Tricky Trio en PRIMO DISCO voor opzwepende funk, soul, improvisaties en een kersverse set. [LEES MEER OVER DE ARTIESTEN]

Nightcare in VLLA Amsterdam, HET MENU
Amuse: Gestoomd eitje met parmazaan en aardappel/spek krokantjes
Voorgerecht: Gemarineerde zalm op krokante focaccia met kruidensalade en thijmolie
Hoofdgerecht: Gestoofde rundersukade met hazelnootrisotto en geroosterde bloemkool
Dessert: Jazzy chocola met balsamico en aardbeien

DINNERTICKET

Vanavond tot 23.59 uur sharp kun je de dinnertickets online kopen voor 25 EUR pp
[BESTEL JE DINNERTICKET HIER]

‘REGULAR’ TICKET
Ben je te laat voor een dinnerticket? No worries. Voor een tientje kun je hangend aan de bar of de ballustrade meegenieten, en meeswingen op de jazzy funky soul beats, samples en live performances tijdens deze magistrale nacht.
[BESTEL JE REGULAR TICKET HIER]

DJ TRUFFEL THE FUNKY PHAQIR TOEGEVOEGD AAN DE LINE UP!

Wow. Denk je dat je d’r bent, en dan komt er nog een megafunky star bij! DJ Truffel The Funky Phaqir is producer/beatcreator/DJ/recording engineer. Hij mixt hardware samplers, vinyl records, cassette decks en live instrumenten. Representing Da Shogunz. Maar over zijn stijl moet je niet te lang praten, daar moet je gewoon even naar luisteren. Aldus, zijn laatst geüploade soundcloud:

[LEES MEER OP FACEBOOK]

Leuk? Deel het hier!