VLLA

Over VLLA

28 maart 2013 Nieuws

VLLA is een innovatieve en creatieve bar, club en podium in Amsterdam, waar volop ruimte is voor (co-)creativiteit, experimenten en vermaak. Een ‘cultural haven that wears many hats’. Van theater tot dancefeesten, van exposities tot dinner&jazz, optredens van opkomende bands tot minifestivals, muziekopnames en lezingen, alles passeert de revue in de programmering van VLLA. De VLLA combinatie van creatieve ondernemers, podium, minifestivals, optredens van bands, cabaret, theater, lunch, jazzdiners, workshops, de kunstige tuin en het zonnedak – is uniek in Amsterdam.

[Kijk in de VLLA agenda voor de openingstijden]
[Contactgegevens en route]

ZEG EENS ‘VLLA’

VLLA spreek je uit als ‘vla’.

STOERE VERHALEN OVER VLLA

VLLA is door een drietal creatieve ondernemers opgestart in 2010. Een leegstaand uitvaartcentrum is omgebouwd tot een creatieve plek, met een kunstig interieur en opvallende muurschilderingen aan de voorgevel. In het aangesloten pand, waar voorheen de rouwkamers gesitueerd waren, zijn kunstenaars en creatieve ondernemers gevestigd. Ook de oude koelcellen zijn optimaal benut: daar is destijds een geluidsdichte opnamestudio gebouwd. Zoveel mogelijk ma­teriaal is hergebruikt.

VLLA podium, feestjes en festivals

VLLA biedt een podium aan kunstenaars en artiesten in alle disciplines. De ruime benedenzaal is geschikt voor exposities, film, (kinder)theater en concerten.

[Kijk in de online agenda voor de programmering in VLLA]

PUBLIEKE vs. PRIVATE RUIMTE

Naast de eigen programmering en andere publiekelijk toegankelijke events die VLLA in co-creatie organiseert, wordt VLLA ook regelmatig verhuurd als locatie voor vergaderingen, workshops, presentaties, brainstorms, discussie-avonden, fotoshoots, private dinners en recepties.

[lees meer op EXCLUSIEF]

Leuk? Deel het hier!